Filmari Video - Sonorizari - Fotografii


Navigation

Prima pagina
Servicii video
Sonorizari
Servicii foto
Alte servicii
Colaborari
Contact



Contact

Tel. fix 6671441
Tel. mobil 0722578097
e-mail  
office@digital-point.ro

 

Site-uri partenere

 

Cele mai noi produse LG, prezente la CES 2007

 

LG Electronics, si-a prezentat la inceputul acestui an cele mai noi produse in cadrul Consumer Electronics Show, eveniment desfasurat in Las Vegas.

Player-ul LG BH100

Noul produs are capacitatea de a rula atat discuri Blu-ray cat si si HD-DVD. Ideal pentru gama de LCD-uri HDTV si de plasme Full HD 1080p, acesta ofera inregistrari video de calitate datorita rezolutiei ridicate a display-ului.

“Am realizat player-ul Super Multi Blue pentru a pune capat confuziei cauzate de competitia dintre formatele Blu-ray si HD DVD. Consumatorii nu vor mai fi nevoiti sa aleaga intre cele doua formate. De asemenea, din moment ce televizorul Full HD castiga teren, preconizam ca player-ul Super Multi Blue va juca rolul principal in extinderea si dezvoltarea pietei de Full HD TV si cea de HD-DVD.” a declarat Dr. Hee Gook Lee, Presedinte si Chief Technology Officer al LG Electronics.

LG Electronics inoveaza prin driver-ele optice pentru computerele personale ce ofera o flexibilitate ridicata consumatorilor moderni. Modelul GGW-H10N, disponibil incepand cu primul semestru al anului 2007, este compatibil atat cu formatul Blu-ray cat si cu formatul HD-DVD. De asemenea, drive-ul Super Multi Blue cu o memorie de 50 GB este compatibil cu formatele Blu-ray, DVD, CD read/write si HD-DVD-ROM(read), fiind cea mai performanta unitate disponibila pe piata.

“Suntem constienti ca utilizatorii nostri doresc continut HD de cea mai buna calitate pentru HDTV-urile lor. De asemenea, stim ca razboiul formatelor ii face pe utilizatori sa fie oarecum rezervati. Prin introducerea pe piata a noului player dual-format, LG ofera o solutie viabila la acesteasta disputa. Acesta este genul de apropiere de consumatori pe care il vizeaza si Best Buy pentru utilizatorii lor.” a declarat Mike Vitelli, Senior Vicepresident al Departamentului de Vanzari al Best Buy.

“Am intampinat cu entuziasm introducerea pe piata a player-ului HD Super Multi Blue de la LG. Acesta reprezinta un prim-pas important in clarificarea confuziei si nesigurantei consumatorilor in ceea ce priveste cele doua formate HD. Player-ul Super Multi Blue va oferi studiourilor de film posibilitatea de a satisface cerintele in continua crestere ale consumatorilor moderni de imagini HD atat in formatul Blu-ray cat si in HD-DVD.” a adaugat Ron Sanders, Presedinte al Warner Home Video.

“Prin lansarea player-ului HD ce recunoste ambele tipuri de disc, Blu-ray si HD-DVD, LG ofera un produs ce pune consumatorul pe primul plan. Compania a clarificat confuzia consumatorilor in ceea ce priveste cele doua formate, in acest fel dovedindu-si o data in plus apropierea de consumatori.” a declarat Randy Wick, Senior Vicepresident si Manager General de Vanzari al Circuit City Stores, Inc.

“Relatia consumatorilor americani cu HDTV-ul s-a consolidat si mai mult datorita noului produs LG ce suporta atat discul Blu-ray cat si HD-DVD. In plus, player-ul hibrid upgradeaza DVD-ul standard aducandu-l la o rezolutie de 1080i si ofera astfel o solutie compatibila cu diversele filme pe care consumatorii le achizitioneaza,imbunatatind in acelasi timp calitatea imaginii pe respectivele compact discuri.” a declarat Michael Ahn, Presedinte si CEO al Headquarters LG Electronics America de Nord, completand astfel afirmatiile reprezentantilor Hollywood si ale retailerilor pentru sustinerea produsului oferit de LG.

Alaturi de calitatea ridicata a imaginii Full HD de 1080p oferita datorita discurilor HD, player-ul incorporeaza functii interactive bazate pe BD-Java care permit afisarea pe discul Blu-ray a functiilor si meniurilor avansate.

Player-ul suporta o multitudine de formate A/V precum MPEG-2, VC-1, H.264 video, MPEG1/2 audio, Dolby Digital, Dolby Digital+, DTS si audio HD-DTS si include o serie de input-uri/output-uri precum HDMI out, component / composite video outputs si optical / coaxial / discrete 5.1 channel audio outputs.

Player-ul LG Super Multi Blue(BH100), disponibil pe piata din Statele Unite din primul semestru al anului 2007, este estimat la un pret de 1,199 USD.

un articol de Laurentiu Popa

 

 

>Prima pagina<

Afaceri



© Copyright 2008. Digital Point Design. All Rights Reserved.