Filmari Video - Sonorizari - Fotografii


Navigation

Prima pagina
Servicii video
Sonorizari
Servicii foto
Alte servicii
Colaborari
ContactContact

Tel. fix 6671441
Tel. mobil 0722578097
e-mail  
office@digital-point.ro

 

Site-uri partenere

 

Servicii Video

 

Realizam materiale mediatice pentru diverse evenimente organizate de companii, de genul: reuniuni, lansari, petreceri, targuri/expozitii, simpozioane, receptii, conferinte, congrese, promo etc, dar si la evenimente organizate de persoane fizice (nunti, revederi, petreceri private etc.). Filmarile sunt realizate folosind camere video digitale - 3 CMOS, procesare si editare video computerizata. Pentru filmari tip petreceri private realizam generice personalizate, montaj computerizat, insertii muzicale, efecte de tranzitii 2D si 3D, efecte speciale. Pentru companii realizam filme de prezentare a activitatii, produselor sau reportaje cu lansari de produs, expozitii/targuri, petreceri, etc.

Materialul video final este oferit clientilor pe diferite medii de stocare sau in diverse formate. Acesta pote fi :

  • mediul de stocare - DVD (format DVD pal)
  • mediul de stocare - CD (format DivX, VCD, WMV)
  • mediul de stocare - Caseta VHS (format VHS pal, sunet stereo)

Formatele de imagine in care realizam filmarile sunt 3:4 (ecran normal) sau 16:9 (ecran lat) in functie de cerintele clientului si echipamentul audio/video pe care se va reda materialul.

Camerele video cu care realizam filmarile sunt camere digitale SONY FX 7 cu 3 senzori de imagine (3 CMOS, de ultima generatie) ce confera imaginii captate o claritate si o acuratete a culorilor absolut remarcabile. O fotografie a acestui model de camera o puteti vedea pe marginea din stanga a site-ului.

DVD-urile si casetele beneficiaza de carcase si coperti color, parsonalizate evenimentului, cu un placut aspect.

La cerere, pentru comenzi din partea companiilor, ne deplasam si in afara Bucurestiului cu mijloc de transport propriu. Pentru a viziona materiale DEMO, nu ezitati sa solicitati acest lucru printr-un mail sau telefonic. Cei 14 ani de experienta pe piata media ne recomanda ca un studio profesional de care clientii sunt multumiti.

DEMO - CLIP VIDEO NUNTA

 

 

DEMO - INTRO (Generic) NUNTA

 

>Prima pagina<

Afaceri© Copyright 2008. Digital Point Design. All Rights Reserved.